Lunch på Proviant NLH

Varje måndag till fredag 11:00-13:30 hittar du säsongens smaker i vår lunchrestaurang. Varje dag serveras två dagens rätter. Priset är 150 kr inklusive sallad, bröd och kaffe. Du hämtar din tallrik i vår kökslucka, och betalar själv i någon av våra självbetjäningskassor.

Du kan också välja att istället för dagens lunch plocka för dig från vår buffé som bottnar sitt innehåll i det vegetariska köket men även innehåller kött-, kyckling och äggrätter. Väljer du buffén tar du för dig och betalar sedan för det du har valt genom att väga maten i vår självbetjäningskassa. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Priset på buffén är 36 kr / hg och du väger både mat och bröd, kaffe på maten ingår.

Ett tredje lunchalternativ (höst och vinter) är veckans soppa för 125 kr inklusive sallad, bröd och kaffe.

Vill du betala mot faktura går det alldeles utmärkt, maila dina fakturauppgifter och antal gäster i förväg till order@proviantnlh.se eller säg till vår personal i Husbaren så tar dom dina uppgifter på plats.


LUNCHMENY VECKA 52 (Kommande veckas meny publiceras längst ned på sidan så fort vi har den klar)

Måndag

  • Panerad auberginschnitzel med friterad potatis, solrospesto och Café de Paris smör (G/L)

  • Panerad fläskschnitzel från Dalsjöfors med friterad potatis, rödvinssås och Café de Paris smör (G/L)

Buffé

Klassisk inlagd sill, Senapssill, Matjesill, Ört- och vitlöksgravad strömming, Dillgravad lax, Kallrökt lax, Hovmästarsås, julskinka från Nibble, Ägg, Rödlök, Gräslök, Kokt potatis, Janssons frestelse, Köttbullar, Revben (G)

GOD JUL! – VI ÖPPNAR ÅTER 7/1

(G) = Innehåller gluten
(L) = Innehåller laktos
(G/L) = innehåller gluten och laktos
Fråga gärna personalen vid allergier